FATBOY

Het verhaal van Fatboy begint in 2002 met een oversized zitzak. Al snel bleek de hele wereld zin te hebben om onderuit te zakken op deze onverwachte vervanger van de stoel. In huizen, op terrassen en op evenementen, overal zag je mensen zitten en hangen op onze producten, met een grote glimlach. En daar doen we het voor. Met Hollandse nuchterheid en een internationaal team maken we zoveel mogelijk huizen, tuinen, kantoren en feestjes vrolijker. Met meubels, lampen, woonaccessoires, tuinmeubels – en natuurlijk met de oude, vertrouwde zitzak. Leun achterover. En voel je vrij. Het leven is jouw feestje.

DESIGN WITH A SMILE

Bij Fatboy maken we onze eigen versies van oude bekenden in je huis en tuin. We vertalen de essentie ervan in iconische ontwerpen met een twist - en vol vernuft. Want met elk detail gaan we op zoek naar de fun in functionaliteit. Van het labeltje aan Edison the Petit tot de knopen achterop The BonBaron, alles heeft een functie. En daar gaat maanden ontwerpen, testen en verbeteren aan vooraf. Dat doen we met ons eigen designteam en ontwerpers met dezelfde designvisie als wij. Samen werken we aan nieuwe klassiekers van de hoogste kwaliteit. Om jaren van te genieten – en jarenlang vrolijk van te worden.  

Onze producten willen maar één ding: oud met je worden. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen. Die watervast zijn en niet verkleuren. Liefst gerecycled, of met een lage impact op het milieu. Waarop je kunt neerploffen en waarop het niet erg is als je wat knoeit. We kiezen onze producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt. En dragen we ons steentje bij aan een gezonde (en blijere!) planeet. 

Ben je benieuwd naar de producten van Fatboy of wil je iets bestellen kom of langs bij Neefjes & Nichtjes en we geven je alle informatie, of bel of mail ons.