Ons goede doel

Helaas zal niet alle kleding in de winkel gehangen worden en zal niet alle kleding verkocht worden. Een aantal klanten hebben aangegeven dat wij, Neefjes & Nichtjes, deze kleding dan aan een goed doel mogen geven. We zijn op zoek gegaan naar een goed doel dat aansluit bij onze duurzame gedachten en een doel dat kinderen helpt. Het is gelukt om een geweldig goed doel/organisatie te vinden dat daarbij aansluit, namelijk Packmee.

Packmee verkoopt de kleding die wij doneren aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. De meeste kleding wordt opnieuw gedragen, een klein deel wordt gerecycled. Door hun slimme inzamelsysteem met lage overheadkosten kunnen zij minimaal 50 procent van de opbrengst aan het goede doel doneren. Packmee zet zich in voor KIKA en KINDERPOSTZEGELS. Wij staan helemaal achter deze goede doelen en weten zo ook zeker dat het geld daar beland.

Het duurzame karakter van Packmee is dat ze dozen recyclen en de postpakkettenbezorgers de dozen laten meenemen bij een bezorging, dus minder CO2 uitstoot. Voor meer informatie zie: www.packmee.nl.


Dus heeft u volwassen kleding of kinderkleding die niet aan onze eisen voldoet en een grote doos, verzamel die kleding in die grote doos en stuur ze naar Packmee. Voor het adres zie www.packmee.nl.

 

Ook Kinderopvang 't Kroontje is een goed doel van ons, Neefjes & Nichtjes, geworden. Wanneer 't Kroontje reserve kleding nodig heeft voor de kinderen op het Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang, doneren wij graag de kleding die we niet in de winkel hangen en die helaas niet verkocht is. (Indien aangegeven, dat het naar het goede doel mag.) 

Kinderopvang 't Kroontje is ambassadeur van Neefjes & Nichtjes en steunt ons initiatief om betaalbare en draagbare kinderkleding een tweede kans te geven. 't Kroontje staat voor duurzaamheid en draagt lokale initiatieven een warm hart toe! 

Zie voor informatie over 't Kroontje: www.kroontjeveghel.nl http://kroontjeveghel.nl/wp-content/uploads/KroontjeVrij.png

  

http://kroontjeveghel.nl/wp-content/uploads/BSOsite.png

 

Naast deze goede doelen hebben we ook steeds verschillende kleine goed doelen, denk aan: kindertehuizen voor uit huis geplaatste kinderen, weeskinderen of persoonlijke goede doelen zoals bijvoorbeeld therapie met dolfijnen. 

We zijn altijd op zoek naar mooie goede doelen, dus weet u nog een mooi goed doel voor goede dameskleding kom gerust eens binnen.!!